Maak Smarketing en inbound marketing lonend!

Relevant helpt je graag met het opstellen en het implementeren van een Smarketing inbound marketing strategie. We helpen je bij het maken van een plan, dat intern ook uitermate verkoopbaar is, en blijven je daarna helpen (als je dat wilt) met wekelijks of tijdelijk een eigen Smarketeer op kantoor.

Smarketing plan

De resultaten van de analyse zullen de basis vormen van het Smarketing plan, dat we in overleg opstellen. In het plan komen alle aspecten van Smarketing inbound marketing aan bod: van samenwerking tussen marketing en sales, tot SEO, tooling en content creatie. Hiervoor maken we gebruik van de Smarketingfunnel en het Smarketingproces.

 

Intern je plan verkopen

Er komt nogal wat kijken bij inbound en contentmarketing. Er zal een continue stroom aan content moeten komen om de content machine te laten draaien. Voor wie wordt er geschreven en met welk doel? Als je eenmaal weet waarvoor je dat doet en met welk concreet resultaat zul je sneller intern de handen op elkaar krijgen voor bijbehorende investeringen. Of het nu gaat om tooling (denk aan marketing of sales automation) of meer in tijd (denk aan content marketeers die niets anders doen dan de hele dag relevante content schrijven). Met een concreet plan en een goede ROI berekening heb je echt iets in handen. Je creëert de juiste verwachting bij de directie en er kan een start worden gemaakt met in het creëren van relevante leads.

 

Vrijblijvend proberen?

   Gratis Smarketingsessie bij jou op kantoor

Wij blijven je helpen!

Onze hulp is altijd dichtbij, want we komen graag regelmatig bij jou op kantoor werken om je heel hands-on te helpen met allerlei onderdelen van het Smarketingproces. Ook als het plan al af is. We kunnen je ook helpen bij het uitbesteden van taken die je liever niet in eigen kantoor houdt. Relevant kan bijvoorbeeld het hele jaar door iedere week een dagdeel bij jou op kantoor komen helpen, maar je kunt Relevant ook inschakelen voor specifieke Smarketingsessies.

  Wil je een specifieke Smarketingsessie?    Of wil je wekelijks hulp?