Eens kennis maken met Smarketing?

Kwalitatieve leads? Begin met Smarketing! Wij geloven dat je alleen relevant voor je klant kan blijven als je leert denken als een Smarketeer.

Omdat het onze missie is om zoveel mogelijk Smarketeers aan het werk te krijgen, geven wij je gratis advies hoe dit aan te pakken!

Tijdens dit gesprek zullen wij:

  • Uitleggen hoe Smarketing jouw organisatie kan helpen meer omzet te behalen
  • Toelichten welke stappen (en in welke volgorde!) je moet zetten naar meer klanten
  • De mogelijkheden bespreken om hierbij op weg geholpen te worden

Na dit gesprek kan je zelf bepalen of je verder wilt met Smarketing en of de werkwijze iets is voor jouw organisatie.

Smarketing is sales en marketing samenwerking

Ontvang advies

Wat is het heerlijk om met Relevant te werken! Ze hebben ons veel inzicht gegeven in de journeys van onze potentiële klanten en waar we winst kunnen behalen met marketing automation. Nu gaan we aan de slag met de optimalisaties, contentcreatie voor specifieke klantgroepen en de alignment van het marketing- en salesproces.
Competence FactoryMarketing manager Sanne Lichtendahl
Het zoeken naar de juiste helpende handen om de markt voor onze producten en diensten beter te bereiken heeft ons jarenlang veel energie gekost. We boekten relatief weinig resultaat op gebied van SEO, SEA, campagnes en we deden veel koude acquisitie. Smarketing heeft ons meer inzicht en controle gegeven, we bereiken sneller resultaat en werken met een doelgerichte aanpak.
MainpixelCo-Founder Patrick van Haren
Relevant heeft ons geholpen onze primaire doelgroep in kaart te brengen door middel van buyer persona’s. Hierdoor weten we nu precies wie we moeten aanspreken in onze uitingen op social media en onze website.
Q Core Business SolutionsKlantmanager Yvonne Kalkhoven