Vraag de overvolle kit nu gratis aan

Nergens vind je een toolkit die zowel alle marketing als sales templates bevat! Direct aan de slag met leadgeneratie.

We hebben speciaal voor alle Sales & Marketing professionals deze kit samengesteld. Het grote gemak van deze kit is dat je direct alle relevante tools, documenten en templates tot je beschikking krijgt om te starten met het verzamelen van kwalitatieve leads.

Wat zit er allemaal in de Smarketing kit?
  • Een kritische vragenlijst om een 0-meting te maken van waar je nu staat als het gaat om leadgeneratie
  • Een handig template voor een content & social media kalender
  • Een praktisch invul template voor al je blogs zodat ze voortaan SEO-proof zijn
  • Een voorbeeld template van een buyer persona
  • Tips over welke gratis tools niet kunnen ontbreken als je wilt beginnen met het verzamelen van leads
  • Een volledig Accountplan voor het bijhouden en voorbereiden van je sales(gesprekken)
  • Het salesproces in kaart gebracht

Wij geloven dat de juiste mix in marketing en sales activiteiten de sleutel is tot succes. Wordt ook een Smarketeer en vraag de gratis kit aan, wij helpen je graag op weg!

 

Andere Smarketeers aan het woord:

Jullie pakken projecten met positieve energie op en daarmee weten jullie sales en marketing te verbinden. Daarnaast hebben jullie ons veel inzicht gegeven in een nieuwe wereld om leads te genereren.
PQRMarketing & Communicatie Marloes Windhorst
Eva heeft ons met haar expertise geholpen om via een solide aanpak aan ‘warme’ leads te komen. Door haar gevoel voor humor en open karakter is het erg prettig om met haar samen te werken.
NetbossSales Support Renée Egbring
Doordat onze prospects nu door de Smarketing aanpak voorzien worden van de juiste informatie op het juiste moment, kunnen onze zes sales teams zich nu richten op warme leads in plaats van dat we enkel koud bellen of de boot missen.
XtanditCommercieel Directeur Edwin Jongsma
Door de ervaring en expertise van Relevant kunnen zij ons goed ondersteunen in het behalen van ons doel: de juiste content, op het juiste moment bij de juiste persoon.​​
BroshuisOnline Marketing Specialist Emily Ruitenberg
Wat is het heerlijk om met Relevant te werken! Ze hebben ons veel inzicht gegeven in de journeys van onze potentiële klanten en waar we winst kunnen behalen met marketing automation. Nu gaan we aan de slag met de optimalisaties, contentcreatie voor specifieke klantgroepen en de alignment van het marketing- en salesproces.
Competence FactoryMarketing manager Sanne Lichtendahl
Eva heeft ons aan de hand genomen en laten zien waar kansen lagen voor ons. Ze heeft super praktisch meegedacht en meegewerkt om waardevolle veranderingen door te voeren. Ook het analytisch vermogen van Gerard kwam goed van pas en heeft ons inzichten gegeven waar we nog ver mee vooruit kunnen.
De Zalen van ZevenFounder Elianne Alblas
Het zoeken naar de juiste helpende handen om de markt voor onze producten en diensten beter te bereiken heeft ons jarenlang veel energie gekost. We boekten relatief weinig resultaat op gebied van SEO, SEA, campagnes en we deden veel koude acquisitie. Smarketing heeft ons meer inzicht en controle gegeven, we bereiken sneller resultaat en werken met een doelgerichte aanpak.
MainpixelCo-Founder Patrick van Haren
Relevant heeft ons geholpen onze primaire doelgroep in kaart te brengen door middel van buyer persona’s. Hierdoor weten we nu precies wie we moeten aanspreken in onze uitingen op social media en onze website.
Q Core Business SolutionsKlantmanager Yvonne Kalkhoven
Eva geeft met Relevant voor je Klant een duidelijke, onderbouwde richting aan de marketingaanpak. Zij is pragmatisch en praktisch ingesteld en luistert goed naar de wens van de opdrachtgever waarbij ze de aard van het te vermarkten product duidelijk meeneemt in de aanpak. Ik heb Eva als professional leren kennen als zeer betrokken, pragmatisch en praktisch ingesteld.
VixumCo Owner Rob Jonkers