Kennis maken met Marketing Automation?

Hoe kom je -zeker in deze gekke tijd- aan kwalitatieve leads nu je niet altijd meer op afspraak kan? Met Marketing Automation! Op de maandag-, dinsdag- en vrijdag-ochtend geef ik 1-1 video trainingen over dit onderwerp. Zo help ik je in anderhalf uur een goed beeld te krijgen van wat Marketing Automation nu precies is en welke verschillen er zijn in de systemen.

Omdat het onze missie is om – ook na de coronatijd – zoveel mogelijk Smarketeers aan het werk te krijgen, geven wij deze video consults gratis!

Tijdens deze video training zal ik je:

  • Uitleggen wat Marketing Automation precies is en doet
  • Laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende platformen en tools
  • Op weg helpen met welke stappen je kan zetten (van het hele begin tot en met de geavanceerde mogelijkheden)
Na deze 1-1 video training ontvang je van mij ook de documentatie en kan je zelf bepalen of Marketing Automation iets is wat past bij jouw organisatie.

Geef jouw tijdstip door

Wat is het heerlijk om met Relevant te werken! Ze hebben ons veel inzicht gegeven in de journeys van onze potentiële klanten en waar we winst kunnen behalen met marketing automation. Nu gaan we aan de slag met de optimalisaties, contentcreatie voor specifieke klantgroepen en de alignment van het marketing- en salesproces.
Competence FactoryMarketing manager Sanne Lichtendahl
Eva heeft ons met haar expertise geholpen om via een solide aanpak aan ‘warme’ leads te komen. Door haar gevoel voor humor en open karakter is het erg prettig om met haar samen te werken.
NetbossSales Support Renée Egbring
Jullie pakken projecten met positieve energie op en daarmee weten jullie sales en marketing te verbinden. Daarnaast hebben jullie ons veel inzicht gegeven in een nieuwe wereld om leads te genereren.
PQRMarketing & Communicatie Marloes Windhorst