Ben jij klaar voor Smarketing?

We gebruiken onze (online) marketing en sales ervaring en mixen die met jouw kennis over de markt. Voor een compleet beeld kunnen we ook nog interviews houden met jouw klanten en/of stakeholders. Wij geloven heilig in een langetermijnvisie met concrete doelstellingen, maar de kunst hierbij is wel om direct te beginnen met het zetten van die eerste (oh zo moeilijke) stappen. Om¬† in beweging te komen heb je dus beiden nodig: EN een plan EN de handjes. Wij zijn beiden! En, nog een voordeel: wij spreken naast Smarketings ook nog eens gewoon Nederlands ūüėČ

Download brochure

Flexibel abonnement

Wil jij af en toe een zetje in de goede richting, maar wel zelf de volledige controle hebben? Dan is dit flexibele abonnement iets voor jou!

Wat mag je verwachten van ons flexibele abonnement:

Maandelijks een brainstormsessie

Zichtbaarheid campagnes uitdenken

Het “doen” doe je liever zelf

Wij helpen je met de juiste etalage vinden

Je bepaalt zelf wanneer je jouw abonnement aan of uit zet!

Structureel abonnement

Sales is al volop bezig met de verkoop, maar je hebt ook online leads nodig die sales kan opvolgen en dus ook relevante content (= de magneet voor nieuwe klanten). Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je vooral wilt werken aan klantbehoud en specifieke cross & upsell campagnes wilt opzetten.

Bij dit abonnement pakken we samen met jullie structureel elke week zaken op om zodoende te bouwen aan het automatiseren van je commerci√ęle -en marketingproces.

Wat mag je verwachten van ons structurele abonnement:

Elke week structurele hulp

Haal de nodige expertise in huis zonder extra mensen op je pay roll

De werkzaamheden die uit het haalbaarheidsonderzoek zijn gekomen, voeren we voor je uit

Structurele planning in alle werkzaamheden

Bouwen aan het automatiseren van je commerci√ęle proces

Intensief abonnement

Bij het intensieve abonnement helpen we je tijdelijk uit de brand totdat jij je vaste marketing -of salesmanager hebt gevonden.

Wat mag je verwachten van ons intensief abonnement:

Tot de tijd dat jij je marketing -of salesmanager hebt gevonden intensieve sturing

Opzetten Smarketing strategie en uitvoering ervan coördineren

Verantwoordelijkheid nemen voor de inrichting van het Smarketingproces voordat de nieuwe aanwinst aan boord is

Meehelpen in de zoektocht naar de juiste “opvolger”

Ja, ik wil graag aan de slag

Eva heeft ons aan de hand genomen en laten zien waar kansen lagen voor ons. Ze heeft super praktisch meegedacht en meegewerkt om waardevolle veranderingen door te voeren. Ook het analytisch vermogen van Gerard kwam goed van pas en heeft ons inzichten gegeven waar we nog ver mee vooruit kunnen.
De Zalen van ZevenFounder Elianne Alblas
Jullie pakken projecten met positieve energie op en daarmee weten jullie sales en marketing te verbinden. Daarnaast hebben jullie ons veel inzicht gegeven in een nieuwe wereld om leads te genereren.
PQRMarketing & Communicatie Marloes Windhorst
Relevant heeft ons geholpen onze primaire doelgroep in kaart te brengen door middel van buyer persona’s. Hierdoor weten we nu precies wie we moeten aanspreken in onze uitingen op social media en onze website.
Q Core Business SolutionsKlantmanager Yvonne Kalkhoven
Door de ervaring en¬†expertise van Relevant kunnen zij ons goed ondersteunen in het behalen van ons doel: de juiste content, op het juiste moment bij de juiste persoon.‚Äč‚Äč
BroshuisOnline Marketing Specialist Emily Ruitenberg
Wat is het heerlijk om met Relevant te werken! Ze hebben ons veel inzicht gegeven in de journeys van onze potenti√ęle klanten en waar we winst kunnen behalen met marketing automation. Nu gaan we aan de slag met de optimalisaties, contentcreatie voor specifieke klantgroepen en de alignment van het marketing- en salesproces.
Competence FactoryMarketing manager Sanne Lichtendahl
Het zoeken naar de juiste helpende handen om de markt voor onze producten en diensten beter te bereiken heeft ons jarenlang veel energie gekost. We boekten relatief weinig resultaat op gebied van SEO, SEA, campagnes en we deden veel koude acquisitie. Smarketing heeft ons meer inzicht en controle gegeven, we bereiken sneller resultaat en werken met een doelgerichte aanpak.
MainpixelCo-Founder Patrick van Haren
Eva heeft ons met haar expertise geholpen om via een solide aanpak aan ‚Äėwarme‚Äô leads te komen. Door haar gevoel voor humor en open karakter is het erg prettig om met haar samen te werken.
NetbossSales Support Renée Egbring
Eva geeft met Relevant voor je Klant een duidelijke, onderbouwde richting aan de marketingaanpak. Zij is pragmatisch en praktisch ingesteld en luistert goed naar de wens van de opdrachtgever waarbij ze de aard van het te vermarkten product duidelijk meeneemt in de aanpak. Ik heb Eva als professional leren kennen als zeer betrokken, pragmatisch en praktisch ingesteld.
VixumCo Owner Rob Jonkers
‚Ěģ
‚ĚĮ