Wij geloven sterk in samenwerking! Niet alleen tussen marketing en sales, maar ook met partners. Zo werken we met een vast team content specialisten samen om voor jou de tofste en meest relevante content op te stellen. Dat is immers de olie die je nodig hebt voor jouw leadmachine!

Content Rocks

Maaike is eigenaar van Content Rocks. Zij is ook een eigen onderneemster die sterk gelooft in een pragmatische marketing benadering en ze schrijft al heel lang! Samen met Maaike kunnen we zodoende de hele leadmachine aanzetten; van doelgroepanalyse tot nieuwsbrieven/ e-books/social media kanalen vullen en blogs schrijven en versturen, we regelen het allemaal voor je.

Meer over Content Rocks

Niet alleen bedenken, maar ook doen

Eerst maandenlang broeden op vage ideeën om daarna een peperduur meerjarenplan uit te voeren is niet ons idee van succesvol marketing bedrijven. Bovendien mist hierin vaak de samenwerking met sales.

Het klinkt logisch, maar toch zien wij nog vaak dat veel B2B organisaties moeite hebben om vanuit de ‘denk-fase’ naar de ‘doe-fase’ over te stappen. Wij geven  je graag dat extra duwtje in de rug!

Wij vinden IT leuk!

Wij raken niet in paniek van de cloud, security en software. Zelfs niet van het woord hybride. Sterker nog, we werken voor veel B2B IT-bedrijven! Maar ook in de logistieke, recruitment en financiële wereld kunnen we goed meekomen. Smarketing is namelijk zo’n sterke aanpak dat het voor iedere (verkoop)organisatie werkt! Als je maar bereid bent om zelf ook mee te denken, dan maken we er gezamenlijk een unieke propositie van en creëren we echt onderscheidende, relevante content!

Door de ervaring en expertise van Relevant kunnen zij ons goed ondersteunen in het behalen van ons doel: de juiste content, op het juiste moment bij de juiste persoon.​​
BroshuisOnline Marketing Specialist Emily Ruitenberg
Eva geeft met Relevant voor je Klant een duidelijke, onderbouwde richting aan de marketingaanpak. Zij is pragmatisch en praktisch ingesteld en luistert goed naar de wens van de opdrachtgever waarbij ze de aard van het te vermarkten product duidelijk meeneemt in de aanpak. Ik heb Eva als professional leren kennen als zeer betrokken, pragmatisch en praktisch ingesteld.
VixumCo Owner Rob Jonkers
Jullie pakken projecten met positieve energie op en daarmee weten jullie sales en marketing te verbinden. Daarnaast hebben jullie ons veel inzicht gegeven in een nieuwe wereld om leads te genereren.
PQRMarketing & Communicatie Marloes Windhorst

Wat kunnen we voor je doen?

Wij BEDENKEN samen met jou:
 • De marketingstrategie in propositie, thematiek en doelstellingen
 • De ‘rode draad’ van je verhaal en hoe we die (potentiële) klant daarmee gaan aanspreken
 • De contentmiddelen die je gaan helpen om je doel te bereiken (website/ marketing automation/ social media/ e-mail sjablonen/ paid media etc.
We DOEN voor jou:
 • Buyer personas & journeys opstellen
 • Concurrentie analyse & zoekwoorden onderzoek
 • Content schrijven en opmaken
 • Infographics en video’s maken
 • Campagne website optuigen
 • Social media post/banners ontwikkelen
 • E-mailworkflow opstellen
 • Sales ondersteuning
 • Meelopen op afspraken
 • Leadopvolging en gesprektechnieken

Welke hulp heb je nodig?

Flexibele hulp

Perfect geschikt voor die Smarketeers die zelf alles kunnen uitvoeren maar af en toe een zetje in de juiste richting kunnen gebruiken.

Structurele hulp

Sales is al volop bezig met de verkoop, maar je hebt ook online leads nodig die sales kan opvolgen. Om online leads te creëren heb je relevante content nodig (= magneet voor nieuwe klanten). Daar helpen we je alle drie bij met dit abonnement; marketing, sales en content!

Tijdelijke hulp

Deze hulp bieden we aan die organisaties die adequate hulp nodig hebben tot dat de nieuwe marketing manager er is. Wij zorgen er dan voor dat alles tot die tijd doorloopt.

Zie de abonnementen