Wij geloven sterk in samenwerking! Niet alleen tussen marketing en sales, maar ook met partners. Zo werken we met een vast team content specialisten samen om voor jou de tofste en meest relevante content op te stellen. Dat is immers de olie die je nodig hebt voor jouw leadmachine!

Content Rocks

Maaike is eigenaar van Content Rocks. Zij is ook een eigen onderneemster die sterk gelooft in een pragmatische marketing benadering en ze schrijft al heel lang! Samen met Maaike kunnen we zodoende de hele leadmachine aanzetten; van doelgroepanalyse tot nieuwsbrieven/ e-books/social media kanalen vullen en blogs schrijven en versturen, we regelen het allemaal voor je.

 

Wij introduceren: BEDENKEN & DOEN

Eerst maandenlang broeden op vage ideeën om daarna een peperduur meerjarenplan uit te voeren is niet ons idee van succesvol marketing bedrijven. Bovendien mist hierin vaak de samenwerking met sales.

Het klinkt logisch, maar onze ervaring in de praktijk wijst uit dat veel B2B organisaties moeite hebben om vanuit de ‘denk-fase’ naar de ‘doe-fase’ over te stappen. Wij geven  je graag dat duwtje in de rug!

Wij vinden IT leuk!

Wij raken niet in paniek van de cloud, security en software. Zelfs niet van het woord hybride. Sterker nog, we werken voor veel B2B IT-bedrijven! Maar ook in de logistieke, recruitment en financiële wereld kunnen we goed meekomen. Smarketing is namelijk zo’n sterke aanpak dat het voor iedere (verkoop)organisatie werkt! Als je maar bereid bent om zelf ook mee te denken, dan maken we er gezamenlijk een unieke propositie van en creeren we echt onderscheidende, relevante content!

smarketing voor ict vinden wij leuk

We bedenken relevante campagnes!

We bedenken campagnes die toegevoegde waarde hebben voor jouw klanten (en die dus ook werken aan de branding van je merk). Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om wat je kan (verkoopt), maar vooral over hoe je dat doet en waarom dat belangrijk is voor jouw klanten. Zo ga je je merk ‘laden’ en zorg je ervoor dat je onthouden wordt.

“niet zozeer wat je verkoopt is uniek, maar jij bent uniek”

Wat kunnen we voor je doen?

Wij BEDENKEN samen met jou:

 • De marketingstrategie in propositie, thematiek en doelstellingen
 • De ‘rode draad’ van je verhaal en hoe we die (potentiële) klant daarmee gaan aanspreken
 • De contentmiddelen die je gaan helpen om je doel te bereiken (website/ marketing automation/ social media/ e-mail sjablonen/ paid media etc.

We DOEN voor jou:

 • Buyer personas & journeys opstellen
 • Concurrentie analyse & zoekwoorden onderzoek
 • Content schrijven en opmaken
 • Infographics en video’s maken
 • Campagne website optuigen
 • Social media post/banners ontwikkelen
 • E-mailworkflow opstellen
 • Sales ondersteuning
 • Meelopen op afspraken
 • Leadopvolging en gesprektechnieken

Wat heb je nodig?

Flexibele hulp

Perfect geschikt voor die Smarketeers die zelf alles kunnen uitvoeren maar af en toe een zetje in de juiste richting kunnen gebruiken.

Structurele hulp

Sales is al volop bezig met de verkoop, maar je hebt ook online leads nodig die sales kan opvolgen. Om online leads te creëren heb je relevante content nodig (= magneet voor nieuwe klanten). Daar helpen we je alle drie bij met dit abonnement; marketing, sales en content!

Tijdelijke hulp

Deze hulp bieden we aan die organisaties die adequate hulp nodig hebben tot dat de nieuwe marketing manager er is. Wij zorgen er dan voor dat alles tot die tijd doorloopt.

Zie de abonnementen

 

Voor wie?

Wij kunnen je helpen als je….

 • Nu écht wilt beginnen met inbound marketing en dit stap voor stap wilt doen in de goede volgorde
 • Af en toe eens wilt sparren
 • Een online (mini)campagne wilt starten om een nieuw product in de markt te zetten en leads wilt verzamelen
 • Beschikt over een marketingafdeling (of persoon), maar toch wat extra strategische hulp kunt gebruiken of specifieke (online) kennis/expertise mist
 • Geen marketingafdeling (of marketeer) hebt en daarom een structureel tekort hebt aan handjes en daarom wel een dag of een dagdeel per week wat hulp kunt gebruiken
 • Echt acute hulp nodig hebt bij het laten door draaien van alle marketing activiteiten tot dat de nieuwe marketeer er is. Wij regelen alles voor je!

“Think like a Marathon runner & act like a sprinter”

We gebruiken onze (online) marketing en sales ervaring en kennis en mixen die met jouw kennis over de markt. Voor een compleet beeld kunnen we de ontbrekende kennis invullen door workshops met jou te houden en eventueel interviews af te nemen bij jouw klanten.

Wij geloven sterk in een langetermijnvisie met concrete doelstellingen, maar tegelijkertijd zien we dat je direct moet beginnen met het zetten van de eerste stappen om resultaat te boeken.

Om in beweging te komen heb je dus beiden nodig: een plan EN de handjes. Wij zijn beiden!

En, nog een voordeel: wij spreken naast marketingtaal ook gewoon Nederlands 😉

Alle abonnementen op een rij