Wij geloven sterk in samenwerking! Niet alleen tussen marketing en sales, maar ook met partners. Zo werken we met een vast team content specialisten samen om voor jou de tofste en meest relevante content op te stellen. Dat is immers de olie die je nodig hebt voor jouw leadmachine!

Wie zijn wij?

Wij zijn twee enthousiaste onderneemsters (Eva van der Meer de strateeg en Maaike Verschuren de tekstschrijver) die zelf sterk geloven in een pragmatische marketing benadering.

Eerst maandenlang broeden op vage ideeën om daarna een peperduur meerjarenplan uit te voeren is dan ook niet ons idee van succesvol marketing bedrijven. Bovendien mist hierin vaak de samenwerking met sales.

Daarom introduceren wij: BEDENKEN & DOEN

Het klinkt logisch, maar onze ervaring in de praktijk wijst uit dat veel B2B organisaties moeite hebben om vanuit de ‘denk-fase’ naar de ‘doe-fase’ over te stappen. Wij duwen je graag over dat randje heen!

Wij vinden IT leuk!

Wij raken niet in paniek van de cloud, security en software. Zelfs niet van het woord hybride. Sterker nog, we werken voor veel B2B IT-bedrijven! Maar ook in de logistieke, recruitment en financiële wereld kunnen we goed meekomen. Smarketing is namelijk zo’n sterke aanpak dat het voor iedere (verkoop)organisatie werkt! Als je maar bereid bent om zelf ook mee te denken, dan maken we er gezamenlijk een unieke propositie van en creeren we echt onderscheidende, relevante content!

offline en online marketing is smarketing
smarketing summerschool

We bedenken relevante campagnes!

We bedenken campagnes die toegevoegde waarde hebben voor jouw klanten (en over die dus ook werken aan de branding van je merk). Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om wat je kan (verkoopt), maar vooral over hoe je dat doet en waarom dat belangrijk is voor jouw klanten. Zo ga je je merk ‘laden’ en zorg je ervoor dat je onthouden wordt.

“niet zozeer wat je verkoopt is uniek, maar jij bent uniek”

Wat kunnen we voor je doen?

Wij BEDENKEN samen met jou:

 • De marketingstrategie in propositie, thematiek en doelstellingen
 • De ‘rode draad’ van je verhaal en hoe we die (potentiële) klant daarmee gaan aanspreken
 • De contentmiddelen die je gaan helpen om je doel te bereiken (website/ marketing automation/ social media/ e-mail sjablonen/ paid media etc.

We DOEN voor jou:

 • Buyer personas & journeys opstellen
 • Concurrentie analyse & zoekwoorden onderzoek
 • Content schrijven en opmaken
 • Infographics en video’s maken
 • Campagne website optuigen
 • Social media post/banners ontwikkelen
 • E-mailworkflow opstellen

Wat heb je nodig?

Inbound marketing startpakket

Perfect geschikt om een nieuwe propositie in de markt te zetten en leads te verzamelen

Inbound marketing groeipakket

Sales is al volop bezig met de verkoop, maar je hebt ook online leads nodig die sales kan opvolgen. Om online leads te creëren heb je relevante content nodig (= magneet voor nieuwe klanten). Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je vooral wilt werken aan klantbehoud en specifieke cross & upsell campagnes wilt opzetten.

Inbound marketing serious business pakket

Als je echt wilt inzetten op inbound marketing en aan de slag wil gaan met marketing automation en data-analyse

Lees meer over de inbound marketing pakketten

Liever zelf kiezen?

Kies je liever zelf wat je nodig hebt? Ook prima natuurlijk! We komen je wensen graag met je bespreken om zo samen jouw ideale pakket samen te stellen.

Voor wie?

Wij kunnen je helpen als je….

 • Nu écht wilt beginnen met inbound marketing en dit stap voor stap wilt doen in de goede volgorde
 • Een online (mini)campagne wilt starten om een nieuw product in de markt te zetten en leads wilt verzamelen
 • Jouw organisatie wilt laten groeien en je daar wel wat serieuze content(marketing) bij kunt gebruiken
 • Beschikt over een marketingafdeling (of persoon), maar wel wat strategische hulp kunt gebruiken of specifieke (online) kennis/expertise mist
 • Al een marketingafdeling (of marketeer) hebt, maar een structureel tekort hebt aan handjes en wel een dag of een dagdeel per week hulp kunt gebruiken
 • Graag alle inbound marketing uit wil besteden. Wij regelen alles voor je!
 • Een andere marketing vraag hebt

“Think like a Marathon runner & act like a sprinter”

 

We gebruiken onze (online) marketing ervaring en kennis en mixen die met jouw kennis over de markt. Voor een compleet beeld kunnen we de ontbrekende kennis invullen door workshops met jou te houden en eventueel interviews af te nemen bij jouw klanten.

Wij geloven sterk in een langetermijnvisie met concrete doelstellingen, maar tegelijkertijd zien we dat je direct moet beginnen met het zetten van de eerste stappen om resultaat te boeken.

Om in beweging te komen heb je dus beiden nodig: een plan EN de handjes. Wij zijn samen beide!

En, nog een voordeel: wij spreken naast marketingtaal ook gewoon Nederlands!

BEKIJK HIER ONZE MET ZORG SAMENGESTELDE PAKKETTEN