Wat Relevant ziet in de praktijk

Leads die “weglekken” door gebrek aan tijd en prioriteit. Enkel de klanten die vandaag aandacht vragen, krijgen aandacht en dat terwijl er nog zoveel meer kansen liggen om nieuwe klanten binnen te halen. Zonde toch?

Wij zijn gaan onderzoeken hoe dit kan gebeuren en belangrijker nog: hoe je dit kan voorkomen! Wij hebben gemerkt dat marketing en sales afdelingen die het goed doen in leadgeneratie één ding heel anders doen: ze hebben een heel duidelijk en meetbaar gezamenlijk doel. Daarom werkt Relevant vanuit de visie dat samenwerking tussen marketing en sales de enige mogelijkheid is om ook in de toekomst Relevant voor je Klant te blijven.

Daarom kiest Relevant voor een andere aanpak

Wij werken anders dan andere marketingbureaus. De aanpak die wij kiezen is die van Smarketing. Samenwerking tussen sales en marketing is cruciaal om succesvol te worden en te blijven.

Relevant voor je Klant is op twee punten fundamenteel anders dan traditionele marketingbureaus:

1.   Van sales naar marketing en niet andersom

We bepalen eerst de wensen en eisen rondom de ideale opportunity en stemmen daarna pas de inzet van middelen, tools en systemen hierop af.

We gaan dus eerst aan de slag met sales en werken dan ‘terug’ naar marketing in plaats van andersom. We werken uitsluitend op basis van meetbare doelstellingen.

2.   Niet alleen bedenken, maar het ook doen!  

Wij geloven dat je een plan alleen succesvol kan uitvoeren als je er ook daadwerkelijk onderdeel van uitmaakt. Daarom komt er niet alleen een Smarketeer op kantoor om marketing en sales samen te brengen en het plan te smeden, maar ook om dat plan samen tot uitvoer te brengen.

Mogelijkheden samenwerking

 

 

Ook Relevant voor je Klant worden?

Wij zetten samen onze Smarketing ervaringen in om organisaties (B2B) te helpen bij de vele “Smarketing werkzaamheden” die je tegenwoordig moet verrichten om nieuwe klanten aan te trekken. Wil je weten hoe?

  Plan een gratis (video) adviesgesprek