Wat Relevant ziet in de praktijk

Je kent het wel: luie sales en marketing die alleen maar met leuke uitjes bezig is… Marketing vindt sales vaak te kortzichtig en sales vindt marketing op hun beurt weer te langdradig.

Het effect? Het achterblijven van effectieve marketing campagnes die echt resultaat in harde euro’s opleveren. Beide afdelingen zijn er namelijk te erg op gebrand om hun eigen doelen te halen, zonder een gezamenlijk doel voor ogen. Relevant werkt vanuit de visie dat samenwerking tussen marketing en sales de enige mogelijkheid is om ook in de toekomst Relevant voor je Klant te blijven.

Daarom kiest Relevant voor een andere aanpak

Wij werken anders dan andere marketingbureaus. De aanpak die wij kiezen is die van smarketing. Samenwerking tussen sales en marketing is cruciaal om succesvol te worden en te blijven. Relevant is op twee punten fundamenteel anders dan traditionele marketingbureaus:

Samenwerking sales & marketing

We bepalen eerst de wensen en eisen rondom de ideale opportunity en stemmen daar de inzet van middelen, tools en systemen op af.

We gaan dus eerst aan de slag met sales en werken dan ‘terug’ naar marketing in plaats van andersom. We werken uitsluitend op basis van meetbare doelstellingen.

Concreet betekent dit dat we alleen aan de slag gaan met inbound marketing als het ook daadwerkelijk iets oplevert. Voor elke doelstelling betrekken we actief data om de voortgang te blijven meten. Dat maakt het een stuk leuker en bovendien makkelijker qua verwachtingsmanagement.

 

 

Samenwerking van strategie tot uitvoering 

Wij geloven dat je een plan alleen succesvol kan uitvoeren als je er ook daadwerkelijk onderdeel van uitmaakt. Daarom komt er niet alleen een Smarketeer op kantoor om marketing en sales samen te brengen en het plan te smeden, maar ook om dat plan samen tot uitvoer te brengen.

(H)ECHTE samenwerking kan alleen ontstaan als wij echt onderdeel zijn van de organisatie.

 

 

 

 

   Meer over onze Smarketeers

 

 

Smarketing 6 stappen naar leads

Wie is Relevant?

Relevant bestaat uit een duo; 1 marketeer en 1 sales. Lees hier meer over Relevant.

Ook Relevant voor je Klant worden?

Zij zetten samen hun Smarketing ervaringen in om organisaties (B2B) te helpen relevant te worden en te blijven voor klanten.

  plan een gratis adviesgesprek