Sales & marketing op één lijn

Wij komen als Smarketeer bij jou op kantoor om ervoor te zorgen dat marketing en sales niet langer ieder hun eigen lied zingen. Relevant gaat zowel met marketing als ook met sales om de tafel om samen te werken aan concrete resultaten in het binnenhalen van nieuwe klanten of sollicitanten.

Wij beginnen bij het begin

Om ervoor te zorgen dat de doelgroep jouw boodschap hoort en er opvolgend goede leads worden gecreëerd, is een stevige analyse vooraf heel belangrijk. Hierdoor leren we direct jouw organisatie goed kennen en kunnen we een verwachting geven van de extra klanten/sollicitanten die we gaan aantrekken. Deze verwachting is gebaseerd op jouw eigen data en onze Smarketingfunnel.

Bekijk hoe de Smarketingfunnel eruit ziet

Van lead naar afspraak & van bezoeker naar zakendoen

Dat Relevant het écht anders aanpakt dan traditionele marketingbureaus, kun je zien aan onze aanpak. We denken in processen en behandelen hierin álle stappen. We slaan de belangrijkste stap; van lead naar klant en klantwaarde dus niet over.
Zeg nou zelf, wat is nu naamsbekendheid of “leadgeneratie” als je niet eens weet hoeveel omzet dit oplevert?

Hoe pakken we dat aan?

We beginnen bij het einde: het gewenste resultaat.

  1. Welke diensten en/of producten wil je verkopen?
  2. Welke organisaties hebben behoefte aan jouw product?
  3. Wie zijn de belangrijke beslissers in die organisatie?

We beginnen dus met de stap die meestal alleen als eindpunt wordt gezien: zakendoen. Daar vandaan gaan we terug redeneren en bedenken wat voor soort leads (en dus marketing campagnes) hiervoor nodig zijn.

   Doe het haalbaarheidsonderzoek

Doe het haalbaarheidsonderzoek en kom erachter hoe jouw eigen Smarketingfunnel eruit ziet en wat deze nu oplevert, maar ook hoe je deze kunt optimaliseren en meer zaken kunt doen!

Meer over het haalbaarheidsonderzoek